Col·labora:

Els 143 nous pisos de protecció oficial de Gavà estaran acabats el 2017

Es tracta de la promoció de vivenda pública més important de Gavà en els últims anys

img 0766

img 0766

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i el gerent de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramon Torra, van visitar el passat 11 de novembre les obres de construcció de la promoció de pisos de protecció oficial que l'AMB, mitjançant l'IMPSOL com a órgan de gestió, està construint al nou barri de Can Ribes de Gavà. La inversió de l'AMB en aquesta promoció ha estat de 22 milions d'euros; la construcció va començar el setembre de 2014 i està previst que acabi el setembre del 2017.

La promoció, que està ubicada entre el mar i el Parc Natural del Garraf, consta de 143 vivendes, totes elles de protecció oficial, de les quals ja se n'han venut 140.

VIVENDES I LOCALS COMERCIALS

Aquestes vivendes es distribueixen en un conjunt d'edificacions, a l'avinguda de Joan Carles I cantonada amb l'avinguda del 8 de març, que consten de soterrani, planta baixa i 5 plantes pis. En concret, s'han edificat 101 vivendes de règim general, 36 de preu concertat i 6 de règim especial, així com locals comercials, un d'ells de gairebé 3.000 metres quadrats, destinat a supermercat d'alimentació, aparcaments i trasters.

Els dies 5 i 6 de novembre els compradors de la promoció, unes 270 persones en total, van visitar el pis de mostra, que ja està a punt. 

“CONSTRUCCIÓ DE QUALITAT I EFICIENT”

Notícies relacionades

Amb aquesta promoció de l'IMPSOL es vol donar valor afegit a la vivenda social per mitjà de la “construcció de qualitat i eficient”. Així, els pisos tenen acabats de gran qualitat i aïllament acústic, i compten amb l'etiqueta "B" d'eficiència energètica.

La construcció dels edificis s'ha fet amb criteris de sostenibilitat, “utilitzant sistemes que ajudaran a reduir bona part del consum energètic”, segons l'AMB.