Chris Zylka: el discret senyor Hilton

L'actor de 'Leftovers', promès de Paris Hilton, juga un paper secundari en el fulletó nupcial que protagonitza la milionària, que segueix esprement fins al paroxisme el filó de la celebritat

zentauroepp41522134 hbo golden globe after party     arrivals     beverly hills 180111192632

zentauroepp41522134 hbo golden globe after party arrivals beverly hills 180111192632 / MARIO ANZUONI

3
Es llegeix en minuts
Núria Marrón
Núria Marrón

Periodista

ver +

La pel·lícula que s’està muntant Paris Hilton des que l’actor Chris Zylka se li va agenollar a la neu, a Aspen, i es va treure de l’anorac un pedrot de diamants mentre li parlava de matrimoni és de les que s’estudiaran a les escoles de negoci mentre seguim immersos en l’edat de la celebritat turbocapitalista de la qual, no ho oblidem, l’hereva n’és ideòloga.

La dona a qui la historiografia de la fama atribueix la invenció del selfie, la retransmissió de la seva vida en un reality i la construcció d’una marca personal –en el seu cas, construïda sobre l’exhibició xarona de la classe i els diners, cosa que li ha servit per vendre tant perfums com complements per a gossos– ha trobat en els prepartius nupcials nous arguments per a) colar cada dia algun titular i b) penjar posts on apareix amb la melena aireajada per un ventilador, mentra fa cara de portar les pedres vaginals de Gwyneth Paltrow i publicita algun dels seus productes de bellesa sota hashtags del tipus #amorverdader i #bojapertu. Alhora, el nòvio, sense Instagram ni Twitter i amb a penes 12 línies a la Viquipèdia, s’ajusta al seu paper de somrient secundari, just quan sembla que la seva carrera comença a córrer a grans gambades.

París, Londres 

Així que mentre la seva promesa, de 36 anys, explica a qui vulgui escoltar-la que es casaran els pròxims mesos, que abans que s’acabi l’any ja hauran tingut un bebè a qui posaran de nom «Londres» i que al casament evidentment hi convidaran Kim Kardashian (exguardiana de l’armari de la rica hereva), l’actor, de 32 anys, té pendent l’estrena de la seva última pel·lícula, The Death and Life of John F. Donovan, del canadenc Xavier Dolan, i espera que el seu paper a la sèrie The Leftovers (HBO) sigui l’esquerda definitiva que li permeti colar-se en les grans lligues de Hollywood. 

Just fa 10 anys, aquest descendent de russos establerts a Ohio i l’avi del qual li va ensenyar el mètode Stanislavski –sí, mai se sap on s’acaba la biografia i on comencen les fantasies dels publicistes– es va instal·lar a Los Angeles i, segons explica, va passar una temporada dormint rere un contenidor en un pàrquing del 7-Eleven i dutxant-se en centres comercials. Tot això, explica, va ser abans de participar en un grapat de capítols de sèries com Sensación de vivir, Todo el mundo odia a Chris i Hannah Montana, i a complir aquest ritu d’iniciació que consisteix a abonar el terror adolescent (Psicosis en mis super dulces 16 i Éramos pocos y llegaron los aliens), lluitar contra peixos ferotges (Tiburón: la presa i Piraña) i arrencar un crèdit en una gran producció (The Amazing Spiderman).

Un anell milionari custodiat les 24 hores

Notícies relacionades

Cap al 2010, quan estava rodant Kaboom, una pel·lícula que porta les gresques universitàries LGTBI a la ciència-ficció, va conèixer Hilton en una festa dels Oscars. I encara que ara diuen que va ser «amor a primera vista», en l’espai fins al seu retrobament, cinc anys més tard, ell va sortir amb l’actriu Lucy Hale i es va comprometre amb Hannah Bath, i ella va afegir quatre ex més a la seva envejable auditoria de conquistes.

«No estem separats més de tres hores», diu ara la DJ, mentre estira com el xiclet la trama nupcial, aquesta setmana a propòsit de l’anell, que, segons diuen, ha costat dos milions de dòlars, la meitat del patrimoni de l’actor, i ha portat l’hereva a contractar un guardaespatlles perquè el custodiï les 24 hores del dia. ¿Capricis de rica? Potser el fòrum de Davos l’hauria de premiar perquè, a base de ximpleries, ha contribuït com pocs a normalitzar la desigualtat i aquest axioma tan de l’era Trump que ve a dir que els milionaris poden fer el que els doni la gana. 

Temes:

Moda Matrimoni