AMOR FRANCÈS

Clement Giraudet: el misteriós 'frenchie' de Robin Wright

Un alt executiu d'Yves Saint Laurent ha enamorat la protagonista de 'House of cards'

zentauroepp41464445 paris  france   september 27  robin wright and clement girau180104134538

zentauroepp41464445 paris france september 27 robin wright and clement girau180104134538 / Jean Catuffe

2
Es llegeix en minuts
Irene Casado Sánchez

En la trentena, apassionat del surf, de la baguet untada de melmelada de taronja i banyada a primera hora del matí al seu cafè, de la meditació i, fins i tot, de la jardineria que practica a casa seva, a la Provença francesa. Aquesta descripció podria passar desapercebuda, ser considerada, en gran mesura, el retrat d’un home modern, però aquest esbós, publicat el maig del 2016 a la web The Indexe, atraurà més d’un curiós. Darrere d’aquest breu inventari apareix Clement Giraudet, la nova parella sentimental de Robin Wright (51 anys), estrella i coproductora de l’aplaudida sèrie nord-americana House of cards.

Set anys després de divorciar-se de Sean Penn, amb qui va mantenir una relació de gairebé 20 anys, i de donar per acabat el seu compromís amb Ben Foster, també actor nord-americà, el 2015, la intèrpret ha sigut relacionada amb aquest jove francès, responsable de relacions VIP a nivell internacional de la firma de moda Yves Saint Laurent.

Robin Wright i Clement Giraudet es van conèixer el maig passat, durant la celebració de l’últim Festival de Cannes, segons la informació revelada per la web Six Page. No obstant, la primera imatge pública de la parella es va fer esperar. Va ser el setembre passat, durant la Setmana de la Moda a París, quan Wright i Giraudet van ser fotografiats, en companyia d’un dels fills de l’actriu, Hopper Penn, mentre presenciaven un partit de futbol entre el París Saint Germain i el Bayer de Munic.

Home misteriós

En aquell moment, la identitat de l’acompanyant de la llorejada intèrpret era tot un misteri. La premsa francesa, fent gala d’orgull patriòtic, no trigava a investigar la identitat del jove, subratllant la seva nacionalitat francesa: «L’estrella de Hollywood en braços d’un frenchie. Poc se sap de Clement Giraudet. Qualificat com un «home misteriós» que sembla fugir de les mirades indiscretes, segons Six Page, l’executiu va canviar les regles de privacitat del seu compte a Instagram, limitant l’accés públic al seu diari fotogràfic.

No obstant, només cal introduir el seu nom a internet per trobar una descripció escrita amb les seves pròpies mans: «Obert de ment, a la recerca de noves experiències, sempre fascinat per la moda i el màrqueting (…) La meva educació i experiències m’han permès viatjar i descobrir aquest món (…) Des de Nova York fins a Londres, com a proveïdor, comercial (…) fins als fashion show. Agut i dinàmic, apassionat de l’fashion showsnowboarding

Aquesta breu autobiografia, publicada en el seu perfil de Linkedin, també dona pistes de la seva notòria carrera professional en el món de la moda: des del 2016 a càrrec de les relacions VIP de la firma de luxe Yves Saint Laurent, va passar amb anterioritat per Balmain, Christian Dior Couture i Longchamp, insígnies emblemàtiques de la moda francesa a nivell internacional.

Notícies relacionades

En l’única entrevista concedida i publicada el 2016 a la web The Indexe, Giraudet revelava algunes de les seves passions. Preguntat per l’objecte que conservaria si només pogués quedar-se’n un, responia de forma breu i concisa: la planxa de surf. Un lloc: casa seva, a la Provença. Un moment tranquil: fer surf al Brasil. Un projecte: «Com a aventurer… Los Angeles».

Un projecte que podria consolidar amb Robin Wright, ja que segons Page Six, l’executiu visita amb freqüència Los Angeles, on sembla compartir sostre amb l’estrella.