AMOR AL PLATÓ

Brad Falchuk: un bon partit

El promès de Gwyneth Paltrow és cocreador d'alguns dels èxits més importants de la tele recent, com 'Glee' i 'American horror story'

zentauroepp41289814 mas periodico paltrow y brad flachuk instagram171214164444

zentauroepp41289814 mas periodico paltrow y brad flachuk instagram171214164444

3
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fora de la indústria de l’entreteniment, el de Brad Falchuk no és un nom que soni cada dia a l’hora de dinar. Però en el si de Tinseltown (en argot, la indústria audiovisual de Hollywood), el promès de Gwyneth Paltrow és tota una celebritat: guionista, productor i director responsable, de la mà del seu inseparable col·lega Ryan Murphy, d’algunes de les bombes més importants de la televisió recent.   

Un dels primers treballs com a guionista de Falchuk va ser 'Nip/Tuck, a golpe de bisturí', l’exitosa sèrie sobre dos cirurgians plàstics i la seva recargolada clientela. Després, els amics (ell i  Murphy) van unir els seus cervells (també el de Ian Brennan) per donar a llum 'Glee', fenomen 'feelgood' que va provocar un ressorgiment dels cors de cant i ball. 

 

 

Twentieth Century Fox es va voler assegurar els següents projectes del duo, amb tot el bon ull: el següent que van fer Murphy & Falchuk va ser 'American horror story', nominada a 17 Emmys tant el 2012 com el 2014, molt nova en la seva proposta d’un nou argument –però amb un repartiment similar– a cada temporada. Els actors predilectes del tàndem poden saltar fins i tot entre universos: Sarah Paulson era dona amb dos caps a 'American horror story' i fiscal de renom a American crime story, amb una imminent segona temporada que gira al voltant de l’assassinat de Gianni Versace. Recordatori important: Penélope Cruz és Donatella.

També aviat (el 25 de gener a Fox Life) s’estrena 9-1-1, amb una altra habitual d’aquests nois, Connie Britton, com a operadora de línia d’emergències. La sèrie parteix d’una premissa bastant familiar (el dia a dia professional i personal d’un grup de policies, parametges i bombers), però venint de qui ve, segur que té les seves sorpreses.

Amor a primera vista 

Paltrow va creuar camins amb Falchuk ja fa set anys, quan es va sumar temporalment al repartiment de 'Glee' com a Holly Holliday, professora substituta que enamora els xavals, Mr. Schue… I Brad Falchuk, se suposa. Sigui com sigui, no van començar a sortir de manera discreta fins al 2014, el mateix any en què ella es «desacoblava conscientment» de Chris Martin de Coldplay.

Va ser un any bastant emocionant al clan Falchuk. El germà gran de Brad, Evan, es va presentar a governador de Massachusetts. No va guanyar, però les coses li han anat generalment bé a aquesta família jueva de Boston; el patriarca, Kenneth, és professor a l’Escola Mèdica Harvard, i la mare, Nancy, va ser presidenta nacional de Hadassah, organització de dones sionistes nord-americanes.

El creador televisiu i l'actriu van començar a sortir de forma discreta el 2014, quan ella va trencar amb Chris Martin

Com Paltrow, Falchuk va estar casat (amb la productora Suzanne Bukinik) i té un fill i una filla fruit d’aquella relació. Potser per protegir la descendència, la nova parella va evitar reconèixer l’enamorament en públic durant bastant temps. El primer acostament a les xarxes va arribar el novembre del 2016, quan Paltrow va incloure una foto de Falchuk i ella al seu collage d’Acció de Gràcies.

Notícies relacionades

Al mateix Instagram s’hi podia veure, el següent novembre, una foto de Chris Martin i Brad Falchuk compartint un 'brunch' dominical amb el hashtag: #modernfamily. La creadora de la impossible web d’estil de vida 'goop' (en què es venen fins i tot bufandes infinites per a gossos) no deixarà mai de divertir-nos.

Martin sembla més que content a la foto, potser perquè, al seu torn, està refent la seva vida en bona companyia. La seva última conquista és l’actriu Dakota Johnson, amb qui té alguna cosa més que un embolic, segons una font de 'US Weekly'. La frase més reveladora és: «Chris envia música a Dakota per demanar-li la seva opinió». És a dir, si Coldplay tornen a llançar cançons tan avorrides com les de l’epé 'Kaleidoscope', ja saben a qui donar la culpa. ¡Dakota, sigues sincera! ¡Lliura’ns del mal! 

Temes:

Sèries