ELEGÀNCIA GENÈTICA

Deixin pas al fill de Cindy Crawford

El primogènit de la 'top' dels 90 és una de les noves promeses de les passarel·les

zentauroepp39998937 new york  ny   september 07  presley walker gerber attends t170922113257

zentauroepp39998937 new york ny september 07 presley walker gerber attends t170922113257 / Dia Dipasupil

2
Es llegeix en minuts
MARTA ALTARRIBA

Té la més preada herència que li podia deixar la seva mare: una piga a prop de la comissura dels llavis. Es diu Presley Walker Gerber i és el fill gran de la 'top' dels 90 Cindy Crawford. Fa 1,83 d’alçada, és ros i trets que el fan una mica androgin. I, encara que semblava clar que la que seguiria els passos de la model a la passarel·la era la seva germana Kaia, als seus 18 anys aquest jove ha aconseguit fer-se un lloc entre les més prestigioses firmes després de fitxar per IMG Models.

La seva presentació oficial va ser fa un any, amb  la seva germana i de la mà de la seva mare, a Vogue París. Va ser la seva primera sessió. En poc temps ha aconseguit que el reclamin firmes com Moschino (que el va portar a desfilar a Los Angeles amb Alessandra Ambrosio i Miranda Kerr), Dolce & Gabbana (amb qui va pujar a la passarel·la de Milà), Ralph Lauren o Burberry, entre altres. 

Va començar a treballar a les passarel·les, quan tots apostaven que es dedicaria a la fotografia

Notícies relacionades

La seva primera campanya publicitària va ser per a Calvin Klein, i Presley Gerber ha sigut també imatge de l’última campanya de Casamigos, la marca de tequila que van fundar els seus pares amb George Clooney i Amal Alamuddin. La seva dedicació pràcticament exclusiva al món de la moda l’ha obligat a seguir els seus estudis a distància i està matriculat a l’últim curs de batxillerat a Malibú High School, igual que fan les germanes Gigi i Bella Hadid. Precisament el petit del clan, Anwar, és el seu íntim amic.  Presley va començar a treballar com a model quan tothom es pensava que es dedicaria a la fotografia, la seva gran passió. De moment,  hi dedica els seus esforços en un compte a Instagram on ja té 411.000 seguidors. També té un segon perfil (@khyp) on només té 20.900 followers i on únicament publica instantànies de la seva germana Kaia que ell realitza. És aquí on plasma la seva faceta més creativa. Kaia no és només la seva musa, sinó que Presley manté amb la seva germana una relació.

Apassionat del surf

En l’àmbit esportiu, i com a bon californià, és un apassionat del surf, una disciplina que practica habitualment amb un amic seu, Matt Isakson. Unes fotografies juntes van despertar rumors sobre una possible homosexualitat que ell es va encarregar de desmentir amb la seva nòvia aleshores, la també model Lily Moulton.  Un altre dels esports als quals es dedica en el seu temps lliure és el golf. En aquest cas, la seva parella habitual és el seu pare, l’empresari Rande Gerber.

Temes:

Moda