Gabriela & Ediz

El sí de la pubilla de Pronovias

La filla d'Alberto Palatchi es casa dissabte que ve a la casa familiar de Puigcerdà amb un empresari turc.

tcendros34583694 gabriela palatchi and ediz elhadef attends of the pronovias 160707192659

tcendros34583694 gabriela palatchi and ediz elhadef attends of the pronovias 160707192659 / G3-SFP

2
Es llegeix en minuts
PER MIREYA ROCA

El directori del poder econòmic, polític i influencer local i internacional se citarà dissabte que ve en el casament que Gabriela Palatchi, de 25 anys i hereva de l'empori Pronovias, està coreografiant des de fa nou mesos i en què es convertirà en esposa de l'empresari turc Ediz Elhadef, de 39 i, com ella, d'origen jueu.

L'enllaç se celebrarà a la supermansió de la família a Puigcerdà, molt a prop del camp de golf. Tres dies de fastos, diuen, amb música en directe, i una llista de convidats amb unes coordenades que van des d'Isabel Preysler Mario Vargas Llosa, fins a membres del PP -el germà de la núvia, Alberto, va ser fitxat aquest any per dissenyar la política empresarial del partit a Catalunya- i blogueres, influencers i residents d'Instagram com Dulceida, Gala González i Vega Royo-Villanova, amigues íntimes de Gabriela.

Del vestit, que portarà la firma Pronovias, només ha transcendit que la núvia participarà en el seu disseny. De criteri no n'hi faltarà, ja que, a més d'haver-se foguejat al departament de producte de la casa, ha cursat estudis a la prestigiosa escola de moda Parsons de Nova York, la mateixa de Marc Jacobs i Tom Ford.

¿I el nuvi? Doncs més enllà d'aquesta barba la longitud de la qual documenta cada dia a Instagram, d'ell es coneix el seu historial amorós -que inclou l'actriu i ballarina brasilera Carolina Ferraz, la presentadora turca Ece Sükan i l'actriu Berrak Tüzünataç- i que presideix Enerji Sistem, una companyia que ell mateix va fundar i que es dedica a les energies renovables.

Notícies relacionades

Des que a l'octubre es va anunciar el compromís, Gabriela es va establir a Istanbul i va obrir un parèntesi al calculat stage que ha seguit per, un dia, agafar les regnes de Pronovias. De petita, va anar al Liceu francès i a un internat suís, més tard va estudiar màrqueting al Bobson College de Boston i va quadrar el cercle a la Parsons School.

Gabriela i els seus germans, Marta i Alberto, són l'última baula d'una de les famílies catalanes més influents. La seva mare, Susana Gallardo, és consellera d'Abertis i néta del fundador dels laboratoris Almirall. El seu pare, Alberto, és president de Pronovias, casa que va fundar amb el seu progenitor, un sefardita turc que havia arribat a Barcelona fugint de la primera guerra mundial. En un acte dels 50 anys de la casa, Alberto recordava que, quan va arribar a la ciutat, el seu pare es feia passar per suís, perquè era alt i ros: així, va dir, es guanyava la confiança de les cases acabalades que recorria carregant amb dues maletes plenes de teles i oferint confeccions de qualitat i bon preu.