En col·laboració amb

EDUCACIÓ

Barcelona impulsa un programa per millorar l'anglès dels estudiants

El programa 'Èxit anglès' vol oferir classes gratuïtes per a 650 alumnes de primària i d'ESO

great-friends

great-friends

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Un total de 22 escoles i 28 instituts de Barcelona participen en el programa Èxit anglès,Èxit anglès impulsat pel Consorci d'Educació de Barcelona, que ajuda l'alumnat a millorar el seu anglès oral i dona formació als docents dels centres educatius per millorar les seves metodologies d'ensenyament i introduir noves tècniques didàctiques.

Els alumnes són estudiants de sisè de primària a quart de secundària, amb un nivell mitjà d'anglès, però amb possibilitats de millorar respecte a l'expressió oral. La voluntat és millorar la fluïdesa d'aquests alumnes en llengua anglesa, i que a les classes d'anglès ordinàries la llengua oral estigui més present. Per aconseguir-ho, també s'ofereix formació als seus mestres d'anglès, així com als mestres i professors que imparteixen altres assignatures en anglès.

Notícies relacionades

En total, la prova pilot ha començat el curs escolar 2017-2018 amb 560 alumnes d'ESO i 90 de primària, és a dir, 650, i faran dues sessions setmanals d'1,5 d'hores des del 23 d'octubre del 2017 fins al 31 de maig del 2018. La voluntat és anar ampliant el nombre d'alumnes més enllà dels 650 a mesura que es consolidi la metodologia en anys successius.

'GREAT FRIENDS'

Les sessions per als alumnes són impartides pels anomenats great friends,great friends estudiants d'universitat o cicles formatius de grau superior, d'entre 20 i 30 anys, que acreditin un nivell mínim de coneixement d'anglès B2. Aquests han sigut seleccionats a través d'una entrevista feta per professionals de l'EOI Barcelona Drassanes. S'ha fet la selecció i han rebut una formació sobre noves metodologies pedagògiques, de manera que les sessions no tenen res a veure amb classes magistrals, sinó que es basen en diferents activitats i jocs que faciliten l'aprenentatge de l'anglès.