En col·laboració amb

Afectacions al trànsit per la cobertura de la ronda de Dalt a la Vall d'Hebron

Els treballs duraran des del 21 de juliol fins a l'11 de setembre i comportaran la reducció d'un carril de circulació per sentit durant tot l'estiu entre les sortides 5 i 6

rondadalt-3

rondadalt-3

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Les afectacions al trànsit per les obres de cobertura de la ronda de Dalt entre els barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera comencen aquesta setmana. Els dos sentits perdran un carril de circulació en el tram situat entre la sortida 5 i la sortida 6.

Els treballs per cobrir la ronda començaran el 21 de juliol i es preveu que es prolonguin fins a l'11 de setembre. Per portar-los a terme, serà necessari reduir un carril de circulació per sentit, és a dir, que la ronda passarà de tenir tres carrils a cada costat a dos durant l'estiu, el temps que es calcula que es trigarà a construir els fonaments i el mur estructural.

Notícies relacionades

Les obres preveuen la cobertura de la ronda en el tram entre el mercat de la Vall d’Hebron i l'Institut Vall d’Hebron i la urbanització dels laterals. En aquest mandat s'invertiran 15 milions. Aquest primer tram correspon a 180 metres de cobertura davant el mercat de la Vall d’Hebron, des del pont de l'avinguda del Jordà.

AL GENER, MURS LATERALS

El gener del 2018 està previst iniciar les obres per construir dos murs laterals en el tram que va des de davant del mercat fins al pont de l'avinguda del Jordà. Però per portar a terme aquesta actuació no caldrà reduir el nombre de carrils de la ronda. Els projectes per a la cobertura total de la ronda, amb cost i calendari, ja s'han dissenyat i ara s'estudiarà amb els veïns i les entitats quines es poden executar i en quines fases.