En col·laboració amb

Ampliació i modernització de l'equip humà municipal

S'incorporen 510 treballadors a la plantilla municipal, destinats majoritàriament als serveis socials, l'educació i les polítiques de proximitat dels districtes

ajuntamentbcn

ajuntamentbcn

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Fins al mes de juny d'aquest any, s'han incorporat 510 treballadors a la plantilla municipal. Es tracta d'una mica més d'una quarta part de les 1.900 places previstes dins del Pla de recursos humans, que vol modernitzar l'estructura i recuperar la capacitat de gestió dels serveis. El gruix de les noves incorporacions està destinat a reforçar els serveis a la ciutadania, concretament els serveis socials, l'educació i les polítiques de proximitat dels districtes.

S'impulsa l'àrea de Drets de CiutadaniaParticipació i Transparència amb la contractació de 102 professionals, en part per la internalització dels punts d'informació atenció a les dones (PIAD) i del Servei d'AtencióRecuperació Acollida (SARA) i en part per reforçar les oficines d'atenció al ciutadà, el pla 'Barcelona, ciutat refugi', així com altres sistemes d'informació a la ciutadania.

MILLORAR ELS SERVEIS SOCIALS

Per donar una resposta adequada a l'augment de la demanda de serveis socials per part de la ciutadania, s'han incorporat 64 professionals als equips d'atenció a la infància i adolescència i als serveis de persones amb discapacitat, amb l'objectiu de millorar l'atenció dels serveis socials bàsics i l'atenció a la infància en risc. També s'han incorporat 34 professionals a l'Institut Municipal d'Educació per satisfer les necessitats del procés de gestió directa de tres jardins d'infància i la previsió d'obertura de 10 noves escoles.

Notícies relacionades

L'Ajuntament de Barcelona ha contractat 69 persones per donar un nou impuls a les campanyes vinculades a la inspecció de vivendes d'ús turístic, a més d'alguns dels projectes de transformació de la ciutat, com els diferents plans de barri. Als districtes s'han incorporat un total de 105 professionals per adequar els equips de llicències i inspecció, i per reforçar l'estructura municipal al territori.

Les 510 noves incorporacions signifiquen la meitat de les necessitats identificades de l'estructura de l'Ajuntament, tenint en compte les previsions de baixes, jubilacions i la falta de recursos o l'interinatge sostingut i generalitzat en serveis i funcions bàsiques.

Temes:

+Barcelona