El bon ritme de preinscripcions de la nova Angeleta Ferrer podria fer replantejar la segona línia

El regidor d'Educació de Mataró segueix reclamant que la Generalitat obri una segona línia a la nova escola

1
Es llegeix en minuts
J. S. / MATARÓ

El regidor d'Educació de MataróMiquel Àngel Vadell, va explicar al seu dia que no desistia en la seva voluntat que la nova Angeleta Ferrer comptés amb dues línies, com era la idea original per la qual han batallat els pares del centre.

Vadell es va aferrar a veure com funcionaven les preinscripcions dels pares -que es preveien importants- per fer veure a Ensenyament la necessitat de mantenir la segona línia que originalment es va projectar.

I la prova s'ha superat amb escreix, ja que un cop finalitzades les preinscripcions escolars, segons ha pogut saber EL PERIÓDICO, hi ha 37 peticions de plaça, a les quals cal afegir les 10 -5 per línia- que ha d'incloure qualsevol classe en concepte de necessitats educatives especials. 

Tenint en compte que la ràtio d'una classe de primària és de 25 infants, sembla que la realitat demana efectivament que hi hagi dues línies escolars al nou centre que s'està acabant de construir al carrer Lepanto.

Dins d'aquest context, en l'última reunió de la comissió mixta de planificació formada per Generalitat i l'Ajuntament, Vadell va tornar a demanar a la delegada del Departament al Maresme - Vallès Oriental, Carmina Pinya, que no suprimís aquesta segona línia.

I no va obtenir un no per resposta: "No ens donem per vençuts respecte a la segona línia de l'Angeleta Ferrer, que recordo que serà l'única escola pública del centre de la ciutat. És clar que hi ha una demanda important", ha assegurat Miquel Àngel Vadell.

Notícies relacionades

Per la seva banda, fonts dels Serveis Territorials de Maresme - Vallès Oriental han assegurat que, com que les preinscripcions no estan totalment tancades, no hi ha cap decisió presa. 

Més notícies de Mataró