Una lotera reparteix el segon a València un mes després de comprar l'administració

N'ha venut 15 sèries, l'equivalent a 19 milions d'euros en premis

  / EFE / BALLESTEROS

 
jjubierre36689198 valencia 21 12 2016  sociedad  loter a navidad el segundo pr161222143632
fcasals36688919 valencia 22 12 2016  sociedad  loter a navidad la administra161222142645

/

1
Es llegeix en minuts
NACHO HERRERO / VALÈNCIA

Amparo Alarcón no oblidarà el 22 de desembre del 2016 perquè va repartir bona part del segon premi de la loteria. Però tampoc el 21 de novembre del 2016, és a dir, un mes i un dia abans, perquè aquest dia es va convertir en la nova propietària de l'administració de loteria del Centre Comercial El Saler de València. Ja faeia gairebé dues dècades que hi treballava.

“Sóc aquí des de fa 19 anys, des del primer dia que es va obrir. Les primeres claus van ser les meves”, explica emocionada. Però des de fa uns mesos la seva feina perillava perquè els caps, amb dos locals més al centre comercial, es volien desfer de l'administració. Hi va haver una primera oferta que els amos van rebutjar i que podria haver-la deixat a l'atur i, en aquell moment, Amparo va fer el salt i va presentar la seva proposta. Fa un mes van firmar el traspàs i aquest dijous el nou negoci ha rebut un baptisme incalculable. “Aquesta publicitat no es paga”, reconeix.

19 MILIONS D'EUROS

Notícies relacionades

En tot el temps com a empleada, aquesta administració gairebé no havien donat cap premi important, però res a veure amb el que s'ha estrenat Amparo com a propietària. Va ser un primer d'un sorteig ordinari d'un dissabte. “Vam repartir 500 milions, però quan encara era en pessetes”, aclareix. Ara han sigut gairebé 19 milions d'euros, 15 sèries completes. Més de sis vegades més. Tot a la finestreta i durant l'estiu, cosa que la porta a pensar que a més de compradors habituals de l'hipermercat que té davant també deu haver fet milionaris força turistes que es van refugiar de la calor en aquest centre comercial després de visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Com que a més de treballadora és la propietària, al saber que havia repartit el premi va decidir tancar sense consultar-ho a ningú. Ja no té caps. També ha penjat un parell de cartells. El groc adverteix que avui no es paguen els dècims premiats, i el segon, en blanc i més gros, recorda que han venut el 0.4536, el segon premi de la loteria, i aquest número segur que tampoc l'oblidarà. Això sí, ella no portava cap dècim, així que li tocarà seguir treballant, però ja en el seu negoci i amb molts ulls fixant-se en la seva bona sort.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.