Hipoteques i forats a Madrid

Els premiats amb el Gordo celebren la seva sort amb els loters, que regenten l'administració afortunada des de fa alguns mesos

undefined36688649 madrid 22 12 2016  sociedad   sal n de sorteo de la loteria 161222140151

undefined36688649 madrid 22 12 2016 sociedad sal n de sorteo de la loteria 161222140151 / AGUST N CATAL N

2
Es llegeix en minuts
Olga Pereda
Olga Pereda

Periodista

ver +

Marian López, de 37 anys, va escoltar per la ràdio el número afortunat. A l'escoltar que acaba en 13, va començar a posar-se nerviosa. Tots els anys la seva mare i les seves germanes compren dècims amb aquesta terminació. Al seu pare, mort fa 5 anys, li encantava i elles han seguit la tradició. Al comprovar el seu dècim, va deixar anar un crit, va sortir de l'oficina i va anar a casa de la seva mare. Embarassada d'un nen, Marian va mirar la seva mare i es va sentir “dins de l'anunci de la Loteria de Nadal”. Totes tres han volgut acostar-se a l'administració que regenten des de fa només uns mesos Agustín i María José, hostalers als quals la crisi els va obligar a reciclar-se en loters. Ho van fer al passeig de l'Esperança, en ple districte d'Arganzuela (classe mitjana alta). Centenars de veïns i curiosos s'han acostat a l'oficina per brindar pel 66.513 i encomanar la seva alegria. 

Notícies relacionades

Com Elena Ferreira, de 42 anys. “M'ho mereixia, he patit molt”, comenta. I tant. Confessa que fa molts anys que està en atur (el seu marit acaba de trobar feina) així que si no hagués sigut pels seus pares i pels seus amics més íntims no sap com hauria fet tirar endavant els seus dos fills. Només té un dècim. Una vegada saldi la hipoteca i tapi "uns forats", ho pensa repartir amb tots els que li han donat un cop de mà en els mals temps. Al seu costat, María Ángeles també feia plans per als 325.000 (cada dècim del Gordo està premiat amb 400.000 euros, però s'ha de comptar el pessic d'Hisenda) que li acaben de tocar. “Pagar el màster i el cotxe de la meva filla”, afirma l'afortunada, que també ha patit les cornades de l'atur. “He estat 15 anys sense feina, però després vaig muntar una fruiteria i hem pogut tirar endavant després de tant de temps ofegats”.

EMPLEATS DE BANCA

Entre l'eixam d'afortunats, veïns, curiosos i periodistes també hi havia empleats d'entitats bancàries, que reparteixen les seves targetes per caçar nous i milionaris clients. “Em sento com un voltor”, confessa una empleada que sent una mica de vergonya a l'hora d'acostar-se als premiats. Més descarat és el treballador d'una marca de cotxes que assumeix sense problemes la seva feina del dia: convèncer els afortunats que necessiten un vehicle a l'altura de la seva nova condició.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.