LA GROSSA

Barcelona i L'Hospitalet reparteixen 912.000 euros de l'últim cinquè premi, el 3.371

Un restaurant ven 150 dècims entre els seus treballadors i clients

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Dues administracions de Barcelona i una de L'Hospitalet de Llobregat han repartit 912.000 euros de l'últim cinquè premi agraciat al Sorteig Extraordinari de Nadal, el 3.371, del que 900.000 s'han venut en un restaurant del barri barceloní del Poblenou.

Dotat amb 60.000 euros a la sèrie i cantat a les 13.02 hores, el número ha estat molt repartit i és el dècim del matí que ha recaigut en alguna administració catalana.

RESTAURANT DEL POBLENOU

L'administració L'Estel de Poblenou, al carrer Pujades, s'havia quedat 45 sèries d'aquest número però finalment només en va vendre 15 al restaurant M&M Gourmet del Poblenou, i la resta els ha tornat.

L'administració de loteria, de la que fa un mes que està al capdavant del negoci Guillermo Mata, encara no havia repartit cap premi important, encara que sí els seus anteriors propietaris.

Després de conèixer-se el premi, Mata ha anat al restaurant agraciat per comunicar-los el premi i felicitar-los, i al local preveuen celebrar el premi: "Alguna cosa farem", ha dit el propietari del local alimentari, José Antonio García.

150 DÈCIMS

Aquest restaurant del carrer Llull compra un número cada any, que canvia, i aquesta vegada ha venut els 150 dècims entre els seus treballadors i clients, tant veïns del barri com professionals d'oficines properes: "Jo sempre estic content, encara que no em toqui la loteria", ha afirmat García, que s'havia quedat un dècim dels premiats.

Un dècim s'ha venut a L'Hospitalet de Llobregat i un altre a Barcelona, a l'administració del número 1 de la plaça Universitat, encara que en aquest cas s'ha venut per terminal.

Notícies relacionades

La seva propietària, Sònia Soria, ha explicat que l'any passat van vendre un quart premi de la Loteria de Nadal i al febrer un segon premi del sorteig dels dissabtes de la Loteria.

Més notícies de L'Hospitalet a la edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.