SACRAMENTO 99 - SAN ANTONIO 108

El millor Pau Gasol torna per Nadal: 'triple-doble' contra els Kings

El seu germà Marc firma 17 punts i 15 rebots en la victòria dels Grizzlies davant els Clippers

zentauroepp41406919 san antonio spurs center pau gasol  16  attempts to shoot be171224113228

zentauroepp41406919 san antonio spurs center pau gasol 16 attempts to shoot be171224113228 / Steve Yeater

1
José María Expósito

Pau Gasol ha fet aquest diumenge el seu millor partit de la temporada a l'impulsar la victòria dels Spurs sobre els Kings amb un 'triple-doble'. L'ala pivot espanyol, que ha anotat 14 punts, ha capturat 11 rebots i ha repartit 10 assistències, ha contribuït decisivament al triomf per 99-108.

Malgrat que el comunicat mèdic dels Spurs deixava en l'aire la seva participació en el partit, el Pau no només ha jugat 30 minuts, sinó que ha tingut una actuació brillant. "Magnífica manera de començar el Nadal. molt content per la victòria", ha tuitejat.

També el mitjà de la saga, Marc Gasol, ha sumat una victòria aquesta nit. El pivot ha aconseguit 17 punts i 15 rebots (el seu rècord aquesta temporada) gràcies als quals els Grizzlies han trencat una dinàmica perdedora de tres derrotes. La seva víctima ha sigut un altre equip una mica desorientat, els Clippers (115-112).

Els altres espanyols

Serge Ibaka ha anotat 17 punts en la victòria de Toronto sobre Philadelphia (102-86). Nikola Mirotic ha fregat el 'doble-doble' (9 punts i 9 rebots) en la derrota dels Bulls a Boston (117-92). Ni Ricky Rubio (6 punts) ni Álex Abrines (3) han brillat al Jazz-Thunder, resolt per a l'equip visitant (89-103) per Russell Westbrook, autor de 27 punts, 10 rebots i 10 assistències. Juancho Hernangómez no va arribar a anotar en els minuts que va disputar contra uns desconeguts Warriors que, encara sense Curry, van cedir davant els Nuggets (81-96).