Calderón, als Cleveland Cavaliers

El base espanyol jugarà durant una temporada amb Lebron James

zentauroepp28998204 calderon170301103546

zentauroepp28998204 calderon170301103546 / CALDERON PRESENTA SU CAMPUS DE BALONCESTO

1
Es llegeix en minuts

José Manuel Calderón seguirà una temporada més a la NBA i a més ho farà amb els finalistes de la Lliga i campions de l’Est, Cleveland Cavaliers, que li han ofert contracte per un any i 2,3 milions de dòlars, el salari mínim per a un jugador amb 10 anys d’experiència.

    

Després de la frustrant temporada 2016-17 que li va tocar viure a Calderón, primer amb els Lakers i després amb els Hawks , tindrà l’oportunitat, als 35 anys, d’iniciar una lliga amb l’equip campió de Conferència i màximes aspiracions de lluitar pel títol de lliga, al costat de dues estrelles com Lebron James i Kyrie Irving.

    

A través d’un missatge difós al seu perfil de Twitter, el jugador de Villanueva de la Serena va indicar que la seva arribada als Cavaliers li planteja «un repte molt important» i va confessar que està «molt feliç i il·lusionat».

    

El base espanyol, que és el primer fitxatge confirmat per a la temporada 2017-18 pels vigents campions de la Conferència Est, va manifestar així mateix que té «ganes de començar» aquest nou camí.

    

Serà el seu setè equip des que va arribar a la NBA l’any 2005 als Raptors. Després va passar per Pistons,  Mavericks, Knicks. I en l’última campanya per Lakers i Hawks.

    

La sortida del base Deron Williams, que no va complir les expectatives amb què va arribar als Cavaliers, ha fet que Calderón es converteixi en un jugador d’interès per a Cleveland per la seva experiència.

FITXATGE FRUSTRAT

La temporada passada, Calderón va tenir l’ocasió d’haver jugat amb els campions Golden State Warriors, que el van fitxar després de ser descartat pels Lakers. Però la lesió que va patir l’aler Kevin Durant va obligar als californians a canviar el perfil del reforç i fitxar el veterà Matt Barnes.

    

Els Warriors van complir la seva paraula i van fitxar Calderón per després posar-lo de nou a la llista de disponibles, de la qual el van treure els Hawks  amb qui va jugar els play-offs per quart cop però sense que poguessin passar de la primera ronda.

Notícies relacionades

    

Calderón va acabar la temporada 2016-17 amb mitjanes de 3,4 punts; 2,1 assistències i un 31,3% d’encert en els triples, les pitjors des que va arribar a la NBA.