Gasol comença amb mal peu davant els Rockets

Derrota a casa dels Spurs per 99 a 126

Gasol comença amb mal peu davant els Rockets

LARRY W. SMITH (EFE)

2
Es llegeix en minuts

El gran bàsquet ofensiu jugat pels Rockets de Houston va deixar en evidència els Spurs de San Antonio en el primer partit de l'eliminatòria de semifinals de la Conferència Oest, que van guanyar els visitants per pallissa de 99-126. Malgrat l'expulsió del pivot brasiler Nené Hilario, al tercer període, els Rockets es van exhibir amb un atac balancejat i arrasador que els va permetre la victòria i posar-se amb avantatge d'1-0 en la sèrie al millor de set.

Els Spurs, que tornaran a jugar al seu camp de l'AT&T Center de San Antonio el segon partit, dimecres, podran al final guanyar la sèrie, però la lliçó i la humiliació que van rebre per part dels Rockets ja formen part de la història i són les més grans que han tingut en la competició dels 'play-off'. També va ser la humiliació més gran que ha patit un equip dels Spurs sota la direcció de l'entrenador Gregg Popovich en un primer partit d'una sèrie de la fase final.

GASOL NO VA PODER SER DECISIU

James situa amb avantatge els Cavaliers

Serge Ibaka, malgrat la derrota, va complir amb la seva tasca d'equip a l'aconseguir 15 punts, que el van deixar com a tercer màxim encistellador de l'equip. Va jugar 32 minuts, en què va anotar 6 de 14 tirs de camp.

Notícies relacionades

Els Rockets van anotar 22 de 50 intents de triples, la millor marca que cap equip ha aconseguit davant els Spurs, i també van establir la de l'equip en la història dels 'play-off'. Un altre jugador clau dels Rockets va ser el pivot suís Clint Capela, que també va aportar doble-doble de 20 punts i 13 rebots al dominar els homes alts dels Spurs, inclòs Pau Gasol, que va tornar a seguir sense ser factor guanyador ni sisè home de l'equip de San Antonio.

Gasol va jugar 22 minuts com a reserva i va complir en l'apartat estadístic, però sense tenir influència com la resta de l'equip en el joc de conjunt. El jugador de Sant Boi va aportar sis punts a l'anotar 2 de 3 tirs de camp, va fallar un intent de triple, i en va encertar 2-2 des de la línia de personal. Així mateix, va capturar sis rebots, inclosos quatre de defensius, va donar una assistència, va recuperar dues pilotes, en va perdre una i li van assenyalar tres faltes personals.