Tres vegades Westbrook

El base 'thunder' supera l'històric rècord de triples-dobles en una mateixa temporada NBA

 

  / AP / JACK DEMPSEY

1
Es llegeix en minuts
SERGIO R. OLANDA / BARCELONA

Russell Westbrook ha escrit el seu nom als llibres d'història de la NBA amb un retolador que traspassa diversos folis. Tres, per ser exactes. Punts, assistències i rebots. El jugador total. Firma amb 42 triples-dobles en una mateixa temporada que superen la històrica marca d'Oscar Robertson de l'any 62.

El base dels Oklahoma City Thunder arrossega el seu equip fins als 'play-offs' en una temporada que es preveia dura i sense ànim per part dels seus aficionats després de la marxa de Kevin Durant. No obstant, Westbrook ha aprofitat el forat que va deixar el seu excompany per seguir creixent i convertir-se així en llegenda.

És el jugador que més tira a cistella i que més pilotes perd perquè assumeix tota la responsabilitat, sobretot en la faceta ofensiva de l'equip, perquè vol i perquè pot. Perquè és l'estrella i actua com a tal. No va voler marxar d'Oklahoma fa uns mesos i va renovar per ser el jugador franquícia.

ÈPICA VICTÒRIA

50 punts, 16 rebots (14 de defensius) i 10 assistències del dorsal 0 contra els Nuggets d'un gran Danilo Gallinari (34-10-3) van ser les principals raons de la victòria 'thunder' (106-105). Una victòria que semblava impossible a falta d'un segon per acabar el partit i que Westbrook es va encarregar de fer-la realitat amb un triple sobre el xiulet des de més de nou metres.

Notícies relacionades

Per als Nuggets, la derrota significa quedar-se fora de la fase final de la competició. Hernangómez va tenir poca participació en el partit, en els 13 minuts que va jugar va anotar 3 punts i va atrapar 2 rebots.

DE RÈCORD

Amb aquesta actuació, Westbrook ja suma 79 triples-dobles en tota la seva carrera, sent l'última la més brillant. Russell es postula per guanyar l'MVP de la temporada a base d'actuacions completes en totes les facetes, però fins i tot amb rècord inclòs Harden (Rockets) sembla el principal candidat per aconseguir-ho.