Gasol triomfa amb la Conferència Oest a l'All Star

El pivot català va tenir una brillant actuació en el triomf del seu equip per 192 a 182 i va anotar l'última cistella del partit

JGM113. New Orleans (United States), 20/02/2017.- Western Conference center Marc Gasol of Spain (C) goes to the basket against the Eastern Conference during the NBA All-Star Game at the Smoothie King Center in New Orleans, Louisiana, USA, 19 February 2017. (España, Baloncesto, Nueva Orleáns, Estados Unidos) EFE/EPA/GERALD HERBERT / ASSOCIATED PRESS / POOL (España, Baloncesto, Nueva Orleáns, Estados Unidos) EFE/EPA/GERALD HERBERT / ASSOCIATED PRESS / POOL

JGM113. New Orleans (United States), 20/02/2017.- Western Conference center Marc Gasol of Spain (C) goes to the basket against the Eastern Conference during the NBA All-Star Game at the Smoothie King Center in New Orleans, Louisiana, USA, 19 February 2017. (España, Baloncesto, Nueva Orleáns, Estados Unidos) EFE/EPA/GERALD HERBERT / ASSOCIATED PRESS / POOL (España, Baloncesto, Nueva Orleáns, Estados Unidos) EFE/EPA/GERALD HERBERT / ASSOCIATED PRESS / POOL / GERALD HERBERT / ASSOCIATED PRES (EFE)

2
Es llegeix en minuts

Marc Gasol va viure el seu tercer Partit de les Estrelles en pla guanyador al participar en el triomf que va aconseguir l'equip de la Conferència Oest per 192-182 i va coquetejar amb el triple-doble. Gasol, que va sortir de reserva, va participar com la resta dels jugadors del 'circ' que les estrelles de la NBA van portar a la seva màxima expressió amb una exhibició encistelladora que ja s'ha convertit en tradició.

El jugador de Sant Boi va tenir una brillant actuació en els 21 minuts que va disputar a partir dels primers canvis que va fer l'entrenador de l'equip de la Conferència Oest, Steve Kerr, dels Warriors de Golden State. Gasol va acabar el partit amb un doble-doble de 10 punts i 10 rebots, el millor en el joc interior juntament amb l'aler Kevin Durant, dels Warriors, que també va tenir números de dos dígits en tirs, pilotes capturades sota els cèrcols i assistències (21, 10 i 10, respectivament).

El pivot internacional, únic representant del bàsquet espanyol a l'All Star, va estar inspirat a l'anotar 5 de 7 tirs de camp i va fallar els dos intents que va fer de triples. El mitjà dels germans Gasol va confirmar el gran moment de forma en què es troba en totes les facetes del joc i també va capturar set rebots defensius, a més de repartir vuit assistències.

Marc Gasol

jugador de la conferència oest

Estic content amb el rendiment que vaig tenir i poder ajudar la resta de l'equip a quedar-nos amb el triomf"

CAP FALTA PERSONAL

Notícies relacionades

Gasol també va recuperar una pilota, en va perdre dues, va posar un tap i no va cometre cap falta personal. "Sempre és agradable estar al Partit de les Estrelles, competir, disfrutar, divertir-te i si al final aconsegueixes la victòria moltíssim millor", va declarar Gasol. "Estic content amb el rendiment que vaig tenir al camp i sobretot haver ajudat la resta de l'equip a quedar-nos amb el triomf".

Gasol va tenir l'honor d'anotar l'última cistella de l'equip de l'Oest quan quedaven 17,9 segons amb una penetració fàcil, sense que tingués cap tipus d'oposició. "Es tracta d'un partit en el qual tots sabem que no hi ha res en joc, i per tant ningú vol fer defensa i molt menys forçar algun tipus d'entrada que pugui provocar una lesió", va assegurar Gasol. "Ara arriba l'hora de descansar uns dies més, recuperar forces i estar a punt per a la recta final de la temporada regular, que és el moment decisiu de cara als 'play-offs'".

Temes:

Marc Gasol