Guerra a Síria

Impactant rescat d'un nen d'entre la runa a Síria

Almenys 13 persones han mort en bombardejos contra els bastions opositors pròxims a Damasc

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La guerra a Síria continua deixant imatges impactants com les registrades pels Cascos Blancs -grups de ciutadans entregats a tasques de rescat i ajuda als seus conciutadans- a prop de Damasc al treure un nen amb vida d'entre la runa després d'un bombardeig.

A causa de les mateixes càrregues aèries han mort, almenys, tretze persones, entre elles quatre menors, a diferents zones de la regió de Ghouta Oriental, el principal bastió opositor dels afores de Damasc, ha informat l'Observatori Sirià de Drets Humans.

Sis de les víctimes mortals han perdut la vida per bombardejos d'avions no identificats contra la ciutat de Douma, la principal de la regió; mentre que tres van morir de forma similar a la població de Madira, i tres més per foc d'artilleria a Saqba.

Notícies relacionades

Mentrestant, a la població de Harasta, a Ghouta Oriental, continuen els combats entre els efectius governamentals, l'exfilial siriana d'Al-Qaida i altres faccions.

Els efectius lleials al president siriàBaixar al-Assad, han trencat el setge en un immoble on hi havia atrapats desenes de soldats, envoltats per l'Organisme d'Alliberament del Llevant -l'aliança de l'antiga branca d'Al-Qaida- i altres grups des del 31 de desembre.