SORTEIG

Un ciutadà de Florida guanya 375 milions a la loteria dels EUA

El sorteig Mega Millions reparteix el seu pot, però Powerball encara no té guanyador per al seu

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El sorteig del Nen reparteix aquest dissabte a Espanya dos milions d'euros a la sèrie (200.000 al dècim). Els afortunats segur que estaran contents... Però encara ho està més la persona guanyadora de la loteria Mega Millions als EUA, que divendres es va emportar un pot de 450 milions de dòlars (375 milions d'euros).

Mega Millions és una mena d'Euromilions amb premis encara més quantiosos. Després de 23 setmanes sense guanyador, divendres per fi un ciutadà va aconseguir el primer premi: va encertar els cinc números reclamats i, a més, va comptar amb el número de la bola Mega Millions. La combinació guanyadora va ser 8, 30, 39, 59, 70 + la bola Mega Millions número 10.

Poc se'n sap del guanyador, només que la butlleta va ser venuda a l'estat de Florida.

Notícies relacionades

En qualsevol cas, si el pot de la Mega Millions sembla quantiós, encara ho és més el de la loteria Powerball, que acumula un pot de 570 milions de dòlars (475 milions d'euros). El nou sorteig se celebrarà aquest dissabte.

Això sí, aquests premis encara són lluny del rècord establert el 2016, quan la loteria Powerball va repartir un pot de 1.500 milions de dòlars. Va ser el rècord mundial de premi en una loteria.