ALERTA A L'ESTAT DE COLORADO

Un policia mort i sis ferits en un tiroteig als Estats Units

El succés ha passat en un edifici d'apartaments al comtat de Denver

dsyz5a ueaeka0njpg-large

dsyz5a ueaeka0njpg-large

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un policia ha mort i altres agents han resultat ferits en un tiroteig en una ciutat als afores de Denver, a Colorado (oest dels Estats Units), segons les autoritats locals, que continuen buscant el sospitós de l'incident.

"Tenim múltiples agents ferits, no hi ha informació sobre el seu estat. L'escena del crim segueix en actiu, per favor, eviteu la zona", ha indicat al seu compte de Twitter l'oficina del xèrif del comtat de Douglas, situada al sud de Denver.

El succés s'ha produït diumenge a la matinada, quan diversos agents de l'oficina del xèrif han anat a un edifici d'apartaments a la localitat de Highlands Ranch per respondre una trucada que denunciava una "disputa domèstica", segons un tuit de la mateixa font.

"Durant la investigació, hi ha hagut trets i múltiples agents han resultat ferits. No hi ha informació sobre l'estat dels agents ni sobre possibles ferides a civils", ha assenyalat l'oficina del xèrif.

Les autoritats no han especificat quants agents han resultat afectats, i han reconegut que encara no han pogut detenir l'autor dels fets.

Alerta roja

Notícies relacionades

L'oficina del xèrif ha emès una alerta roja que instruïa els habitants d'un perímetre assenyalat de Highlands Ranch a "quedar-se on són, evitar les finestres i mantenir-se allunyats dels murs exteriors".

A més, s'ha establert un refugi d'emergència per acollir els ciutadans d'aquesta localitat de gairebé 100.000 habitants que poguessin haver-se quedat fora de casa seva pel tiroteig.