INCIDENT A BERLÍN

Un home estavella el cotxe contra la seu dels socialdemòcrates alemanys

El conductor, que ha resultat ferit, ha afirmat que pretenia suïcidar-se, encara que la policia investiga si darrere de l'acció no s'amaga un intent d'atemptat terrorista

cmontanyes41411977 spd171225103301

cmontanyes41411977 spd171225103301 / ODD ANDERSEN

1
Es llegeix en minuts
EFE / Berlín

Un home va estavellar ahir a la nit el seu cotxe contra la seu del Partit Socialdemòcrata Alemany (SPD) a Berlín, en un acte que la policia considera un intent de suïcidi, encara que també ha obert una investigació per possible intent d'atemptat incendiari.

El conductor del vehicle va resultar ferit lleu i va ser traslladat a un hospital, però va poder ser interrogat i va declarar que la seva intenció era suïcidar-se, ha informat avui la policia berlinesa a través del seu compte de Twitter.

La raó per la qual l'home va triar justament la seu socialdemòcrata per estavellar el seu cotxe no ha pogut ser aclarida.

Intent d'atemptat

Notícies relacionades

Al cotxe hi havia un bidó ple de gasolina i altres líquids inflamables, i l'Oficina Regional Criminal de Berlín ha assumit les investigacions degut a la possibilitat que es tracti d'un intent d'atemptat.

Els fets van passar cap a la mitjanit, va informar la policia, que va afegir que el cotxe va trencar la porta principal de la Willy Brandt-Haus i es va aturar a l'estavellar-se contra una columna del vestíbul. Posteriorment, es va calar foc a l'interior del vehicle que va poder ser controlat.