A NORUEGA

El vídeo de la frenada d'un camioner que salva la vida d'un nen

El conductor d'un vehicle de gran tonatge aconsegueix miraculosament evitar atropellar un menor en una carretera de Noruega.

Vídeo que mostra el moment en què, en una carretera de Noruega, un camioner frena en l’últim instant per no atropellar un nen. / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Per segons. La perícia i atenció a la carretera del conductor i uns excel·lents frens han evitat la tragèdia. El nen de la imatge s'ha salvat pels pèls de ser atropellat per un camió de gran tonatge. Els fets han passat en una carretera secundària a Noruega.

Un grup de nois baixen d'un autobús i dos d'ells es dirigeixen a l'altre costat de l'asfalt. Malgrat no tenir visibilitat, no es preocupen de mirar, per precaució, si algun vehicle s'acosta en direcció contrària per l'altre carril, com així passava.

Notícies relacionades

Un d'ells fa el pas de més que el situa davant el camió el conductor del qual, en un gran acte de reflexos, pressiona el fre i controla el vehicle, mentre que el nen s'afanya a sortir corrent.

Sens dubte ajuda també el fet que encara no han arribat a aquesta part del país nòrdic les grans nevades. Això hauria dificultat encara més la maniobra de frenada del camioner.