Aterratge imprevist

Un avió, obligat a aterrar després que una passatgera descobrís la infidelitat del seu marit

El pilot de Qatar Airways va optar per fer una escala imprevista perquè el comportament de la dona era insostenible

qatar new zealand longest flight 22641-55cdb

qatar new zealand longest flight 22641-55cdb / Kamran Jebreili (AP)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un avió de la companyia Qatar Airways s'ha vist obligat a realitzar un aterratge imprevist davant la reacció d'una passatgera al descobrir que el seu marit li estava sent infidel.

Segons un oficial de les Forces de Seguretat Industrial (CISF, en les seves sigles en anglès) de l'Índia, “el capità va decidir desviar l'avió i realitzar una parada a Chennai (Índia) per la conducta inapropiada de la passatgera”.

La dona va començar a apallissar el seu marit després d'usar el seu dit polze per desbloquejar el seu telèfon mòbil mentre ell dormia. Malgrat els seus esforços, el personal de cabina no va poder calmar la situació.

La família va abandonar l'avió

Notícies relacionades

El matrimoni viatjava amb la seva filla cap a Bali (Indonèsia) on pretenien passar unes vacances. Després de l'aterratge a Chennai, la companyia va decidir que els tres passatgers no seguissin a l'avió fins a Bali.

Qatar Airways no ha volgut fer cap declaració sobre el succés per protegir la intimitat dels seus passatgers. La família ha agafat un altre vol cap a Malàisia, després d'haver passat el dia a l'aeroport de Chennai.