REPRESSIÓ ALS EMIRATS ÀRABS UNITS

Empresonat un britànic per tocar el cul a un altre home en un bar de Dubai

Un tribunal ha condemnat a tres mesos de presó l'escocès Jamie Harron, de 27 anys, per un incident que ell ha negat de forma contundent

mbenach40606110 people release fireworks while celebrating the hindu festiva171023163558

mbenach40606110 people release fireworks while celebrating the hindu festiva171023163558 / SALEH SALEM

1
Es llegeix en minuts
Reuters / Dubai

Un britànic acusat de tocar el cul a un altre home en un bar als Emirats Àrabs Units ha sigut sentenciat aquest diumenge a tres mesos de presó per un tribunal de Dubai, han informat mitjans locals.

El rotatiu 'The National', vinculat al Govern, ha explicat que l'escocès Jamie Harron, de 27 anys, va ser arrestat per suposadament tocar-li el cul a un expatriat alemany, que va denunciar el cas a la policia.

Informacions publicades apunten que el presumpte assalt, que Harron ha negat rotundament, va tenir lloc al concorregut bar Rock Bottom, un popular refugi per als nombrosos estrangers adinerats de Dubai.

Dubai, centre turístic i comercial del golf Pèrsic, permet beure en hotels i bars per animar els turistes a visitar el país, però manté estrictes lleis contra l'homosexualitat i la indecència pública.

Sense feina

Notícies relacionades

Detained in Dubai (Detinguts a Dubai), una organització defensora dels drets civils, ha explicat a la seva pàgina oficial de Facebook que Harron apel·larà el veredicte, però també que ha perdut la feina pel cas i està lluitant per poder sufragar les seves despeses legals.

"Està enfadat, decebut, i tem el que pugui passar després. Se sent traït i explotat pel sistema", ha afirmat la cap de l'organització, Radha Stirling, que ha estat en contacte amb la família de Harron.