La policia deté el sospitós d'haver apunyalat quatre persones a Munic

Les autoritats asseguren que es desconeixen els motius de l'atac i que cap dels ferits corre perill

zentauroepp40626110 a german police officer guards the site where earlier a man 171021112857

zentauroepp40626110 a german police officer guards the site where earlier a man 171021112857 / MICHAEL DALDER

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dia gris a Munic. La capital de l'estat de Baviera s'ha despertat aquest dissabte sacsejada per la notícia que un home ha apunyalat diverses persones i ha fugit. Com han indicat les forces de seguretat, el sospitós ha sigut detingut cap a les 12 hores i actualment es troba en custòdia policial, en què s'investigarà si és l'autor de l'atac i les possibles motivacions que hi ha darrere d'això, encara desconegudes.

Notícies relacionades

Fins a quatre persones han resultat ferides per aquest individu, que ha atacat amb un ganivet en diferents punts de la ciutat, la plaça Rosenheimer, la plaça Paulaner i a la de Ständlerstrasse, al sud-est de la capital. Segons la policia, cap de les víctimes de l'atac ha resultat ferida de gravetat i cap corre perill. Encara que de moment es coneixen pocs detalls dels fets, l'agressor seria un home d'uns 40 anys, ros i sense afaitar, vestit amb uns pantalons grisos i una jaqueta de xandall verda i equipat amb una motxilla i un matalasset tèrmic. Després de portar a terme els atacs, ha fugit en una bicicleta negra.

En successius missatges, la policia ha fet una crida a la població a quedar-se a casa i evitar la zona on s'ha perpetrat l'atac mentre l'agressor seguia fugit. A més d'un llarg operatiu policial també s'hi han desplaçat helicòpters per sobrevolar la zona.