TRAGÈDIA A L'ÍNDIA

Almenys nou morts al desplomar-se un edifici a Bombai

Els equips de rescat continuen buscant possibles supervivents atrapats entre la runa ja que s'estima que a l'immoble de sis pisos hi vivien nou famílies

zentauroepp39878728 the body of a victim is carried out from the site of a build170831092211

zentauroepp39878728 the body of a victim is carried out from the site of a build170831092211 / Rafiq Maqbool

1
Es llegeix en minuts
Reuters / Bombai

Equips de rescat treballen en la recerca de persones atrapades a l'edifici de sis plantes que s'ha ensorrat a Bombai, ciutat que pateix aquests dies pluges torrencials del monsó, que han causat la mort de més de 1.200 persones durant aquestes últimes setmanes a l'Índia, Bangla Desh i el Nepal.

Les autoritats han confirmat la mort de nou persones i 16 ferits després d'ensorrar-se l'immoble, i creuen que entre la runa hi ha atrapades més d'una vintena de persones. Segons la policia, als pisos hi vivien nou famílies.

Segon enfonsament

Notícies relacionades

Es tracta del segon enfonsament d'un edifici a Bombai aquest últim mes. Al juliol, 17 persones van morir a l'ensorrar-se un immoble que havia sigut renovat sense autorització.

La policia no ha informat de les causes del sinistre d'avui, que s'ha registrat al barri de Dongri, una àrea de carrers estrets i edificis vells, alguns de cent anys d'antiguitat. Els immobles adjacents han sigut evacuats.

Temes:

Índia