Les pitjors bandes de Nova Zelanda se citen en un 'club de la lluita' per dirimir les seves diferències

La intenció de l'organitzador de la concentració és evitar que segueixin els assassinats per venjances entre grups criminals

1
Es llegeix en minuts

Centenars d'integrants de bandes de Nova Zelanda s'han citat aquest dissabte a la localitat de Whangarei, on pretenen celebrar un 'club de la lluita' que permeti dirimir de forma menys cruenta els diferents contenciosos pendents entre els diferents grups criminals. 

En total, fins a 60 integrants de les bandes més temudes de Nova Zelanda, un país on aquests grups protagonitzen bona part de les activitats delictives, com ara els Black Power, Head Hunters i Nomads s'enfrontaran en una sèrie de baralles.

Notícies relacionades

L'organitzador d'aquest 'club de la lluita' és l'ex d'una banda identificat com a Tokomauri Hoterene, que justifica la concentració per l'increment de morts per venjances que s'ha produït els últims mesos. 

Fins a tres localitats s'havien negat a donar el permís per celebrar aquests combats. La policia ja ha anunciat que identificarà tots els que hi assisteixen i que augmentarà la presència d'agents a la zona.