Un home és perseguit i atropellat per un autobús davant de les càmeres de la BBC

El reporter estava fent una connexió en directe mentre es va produir l'estranya escena darrere seu

Un home apareix darrere del periodista i acaba sent atropellat. / BBC / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Una retransmissió en directe d'un periodista de la BBC capta la persecució i l'atropellament d'un home a Londres. Al vídeo es pot veure com un home desconegut, amb una samarreta blava i una gorra, és perseguit per un altre home vestit de blanc.

Keith Doyle, el periodista que apareix al vídeo, estava fent una retransmissió en directe sobre el 'cas Charlie Gard' als voltants del Tribunal Suprem britànic quan va tenir lloc l'estranya escena.

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Notícies relacionades

Durant l'emissió s'aprecia com després de ser perseguit, un autobús de dues plantes es veu obligat a fer una frenada i un dels testimonis es posa les mans a la boca alarmat. Segons ha explicat la portaveu de la policia metropolitana, van rebre una trucada a les 15.10 hores que els va alertar d'"una col·lisió als voltants del Tribunal de Justícia". 

Segons la portaveu, a la trucada els van alertar que "un vianant havia sigut envestit per un autobús i havia resultat ferit al braç de poca gravetat". A més, la portaveu va explicar també que després d'investigar una mica més sobre el fet es va descartar que hagués sigut un "simple accident de trànsit".