Luxe, armes i animals exòtics: els nois 'pijos' de l'Aràbia Saudita farden a Instagram

El compte @RichKidsOfSaudi recull les imatges dels joves adinerats en actituds ostentoses i provocatives

captura

captura

1
Es llegeix en minuts

La coneguda dita "qui presum fa fum" agafa cert sentit si s'aplica als nois 'pijos' de l'Aràbia Saudita. Lluny d'amagar les seves possessions, els joves adinerats saudites en presumeixen en un compte d'Instagram anomenat @RichKidsOfSaudi en actituds provocatives, amb armescotxes de luxe o cadells d'animals exòtics

Notícies relacionades

Aquest compte de la xarxa social recull imatges principalment de nois joves mostrant els seus cars esportius i grans arsenals d'armament entre els quals s'inclouen armes llargues i fins i tot un fusell d'assalt. Les imatges de les noies, molt més escasses en aquesta galeria, mostren la seva roba de dissenyadors exclusius o es mostren conduint vehicles cars, malgrat la prohibició vigent en aquest país. 

ANIMALS EXÒTICS

Un altre clàssic d'aquest perfil de la fatxenderia saudita són les mascotes exòtiques. Malgrat que la majoria estan prohibides en molts països occidentals, els joves es fan fotos tranquil·lament amb els seus cadells de lleopard o ximpanzé. La societat saudita és coneguda per ser una de les més ostentoses del Pròxim Orient i queda clar que els joves segueixen aquesta tradició.