CIMERA D'HAMBURG

La reacció de Merkel davant Putin que no ha trigat a fer-se viral

En una trobada entre els dos líders, la cancellera ha posat els ulls en blanc al president rus

La reacció de Merkel davant Putin a la cimera del G-20 a Hamburg / periodico

1
Es llegeix en minuts

La 12a cimera del G-20 a HamburgG-20Hamburg ha sigut aquest dissabte escenari d'una divertida anècdota protagonitzada per Angela Merkel i Vladímir Putin que ràpidament s'ha escampat per les xarxes.

En una reunió entre els dos líders mundials, el president rus responia a una pregunta de Merkel gesticulant amb èmfasi, a la qual cosa ella reaccionava posant els ulls en blanc. Es desconeix el tema de la conversa, però la mirada de la cancellera alemanya ha parlat per si sola i ha deixat ben clar que no li interessava en absolut l'entusiasta explicació de Putin.

Notícies relacionades

L'omnipresent internet no ha trigat a fer-se ressò del fet i ràpidament han emergit una gran quantitat de vídeos i de mems on els internautes intenten endevinar de què parlaven els dos caps mundials. 

No és la primera vegada que salten facècies a les xarxes després d'una reunió entre Putin i Merkel. El 2007 el president rus va rebre la cancellera a la seva residència d'estiu de Sotxi acompanyat d'un enorme gos negre, fins i tot sabent que es tractava d'un animal al qual ella tem des que la va atacar quan era jove.

AFP  / AXEL SCHMIDT

Putin acaricia al seu gos Kuni, davant d'Angela Merkel, a la residència d'estiu del president rus, a Sotxi, el 21 de gener del 2007.