IMATGES ESGARRIFOSES

Una dona mor a la Xina després d'un doble atropellament sense rebre ajuda

El vídeo de l'accident ha rebut més de 30 milions de visites

Una dona mor a la Xina al ser atropellada dues vegades en un pas de zebra sense rebre ajuda ni dels conductors ni dels vianants. / THEJCRTUBE

1
Es llegeix en minuts

Un vídeo esgarrifós que ja ha rebut 30 milions de visites a internet mostra el doble atropellament d'una dona als carrers de Zhumadian, a la província de Henan, a la Xina. La noia va morir sense rebre ajuda ni per part dels conductors ni dels vianants, que van presenciar l'atropellament mostrant una total indiferència, segons ha publicat 'The New York Times'.

L'accident va passar el 21 d'abril quan una dona caminava per un pas zebra. Gairebé a mig trajecte, després de travessar dos carrils, s'atura i uns segons després és envestida per un taxi de color vermell que la llança a l'aire. La dona cau desplomada a la calçada i, arrossegada uns metres després de l'impacte, queda estesa a terra sense que cap ciutadà ni conductor freni el trànsit per atendre-la. Els vianants observen la dona, que aconsegueix aixecar el cap un moment per tornar a quedar-se immòbil a la calçada. Un instant després, un tot terreny de color gris passa per sobre del cos i l'atropella violentament. A causa de les múltiples ferides, la dona va morir.

Notícies relacionades

Zhang Xuebing, advocat i exprofessor de dret a la Universitat de la Xina Oriental de Ciències Polítiques i Dret a Xangai, ha comentat a 'The New York Times' el debat que l'atropellament ha generat a les xarxes perquè “cap dels molts espectadors que hi havia al lloc va ajudar la víctima”.

El problema de la falta d'ajuda podria tenir una raó legal ja que, segons sembla, l'any 2006, un home que va prestar ajuda a una dona ferida va ser declarat responsable del seu tractament des del punt de vista econòmic al considerar que només l'hauria ajudat si era responsable dels fets.