El primer ministre belga, afectat de sordesa a causa d'un tret de sortida al seu costat

La princesa Àstrid va disparar per donar l'ordre de sortida en una carrera popular a Brussel·les

zentauroepp38648747 belgian prime minister charles michel reacts as princess ast170530164209

zentauroepp38648747 belgian prime minister charles michel reacts as princess ast170530164209 / LAURIE DIEFFEMBACQ

1
Es llegeix en minuts

El primer ministre de BèlgicaCharles Michel, pateix un acufen sordesa a l'orella esquerra a causa del tret de sortida que va disparar la princesa Àstrid durant la carrera popular de 20 quilòmetres de Brussel·les de diumenge, que l'ha obligat a ajornar part de la seva agenda.

Segons ha informat a Efe el portaveu del primer ministre, Frédéric Cauderlier, Michel ha hagut d'ajornar dimarts una intervenció que tenia prevista al Parlament per sotmetre's a proves mèdiques, encara que ha reprès la seva agenda amb normalitat aquesta tarda.

Notícies relacionades

Michel està sent sotmès a un tractament d'urgència i encara es desconeix si les lesions provocades per la detonació poden ser o no irreversibles, ha precisat el portaveu.

La carrera, que celebrava aquest diumenge la seva 38 edició i va comptar amb 40.000 participants, va ser inaugurada per la princesa Àstrid amb un tret de sortida a pocs centímetres d'on era el primer ministre. La imatge de la ganyota de Michel, situat a la dreta de la princesa, al sentir el fort soroll s'ha fet viral a les xarxes socials. "La princesa evidentment no ho va fer expressament, és mala sort", ha afegit el portaveu.