La 'Wonder Woman' de les protestes veneçolanes

Caterina Ciarcelluti, una model veneçolana, s'ha convertit en una de les heroïnes de la revolució aclamada pels seus compatriotes

modelo-bautizada-como-mujer-maravilla-protesta-contra-nicols-maduro-2

modelo-bautizada-como-mujer-maravilla-protesta-contra-nicols-maduro-2

1
Es llegeix en minuts

La model veneçolana Caterina Ciarcelluti s'ha convertit en la 'Wonder Woman' de la revolució veneçolana contra el Govern de Nicolás Maduro per la seva actitud guerrera en les protestes del seu país. 

La setmana passada, les imatges captades per uns fotògrafs de premsa durant les protestes en què sortia aquesta dona, de 44 anys, amb casc i llançant pedres en els enfrontaments, es va convertir en 'trending topic' a Twitter. Des d'aleshores, Ciarcelluti s'ha convertit en una heroïna per a gran part dels seus compatriotes. 

Notícies relacionades

El seu compte d'Instagram, en què reuneix més de 35.000 seguidors, s'ha convertit en un lloc més per portar a terme la seva reivindicació contra Nicolás Maduro. "Ets el meu heroi", comenta un usuari en una de les seves imatges. "Ets pura inspiració", li diu un altre usuari. "Gràcies per lluitar per nosaltres", es pot llegir en gairebé totes les seves fotos. 

Ciarcelluti s'ha convertit en un altre dels símbols d'una revolució popular que ja ha provocat gairebé 50 morts, entre elles la d'un noi de 17 anys que va commocionar la indústria musical.