El testimoni a la televisió d'una model atacada amb àcid per la seva exparella commociona Itàlia

Gessica Notaro ha patit greus problemes cutanis i podria perdre la visió d'un ull per l'atac perpetrat contra ella fa prop de tres mesos

La model italiana Gessica Notaro al programa de televisió italià dijous passat.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

Una model italiana i antiga finalista del certamen de bellesa Miss Itàlia que va ser atacada amb àcid per la seva exparella fa prop de tres mesos ha commocionat amb el seu testimoni els espectadors d'un programa de la televisió del seu país. 

La vida de Gessica Notaro, de 27 anys, ha canviat radicalment arran de l'atac perpetrat pel seu exnòvio, en què va patir greus ferides cutànies, i s'enfronta ara a la possible pèrdua de visió d'un ull. Notaro va aparèixer en un programa de la televisió italiana dijous passat en què, després d'explicar la seva història, es va destapar la cara i li va enviar un missatge al seu agressor: "Vull que vegis el que m'has fet. Això no és amor".

La realització del programa havia parlat amb la model prèviament i li havia ofert fer l'entrevista amb el mocador posat o sense, de la manera que estigués còmoda. La model va assegurar que preferia que tothom veiés el que li havien fet per crear consciència. 

TENIA UNA ORDRE D'ALLUNYAMENT

Notícies relacionades

Després d'haver passat per múltiples operacions i mentre segueix lluitant per conservar la vista, Notaro va decidir fer un pas endavant per denunciar el patiment que li ha causat la seva exparella. La model havia acabat la relació amb el seu exnòvio l'estiu passat i poc després va denunciar que era víctima d'assetjament per part seva, cosa que va comportar que se li imposés una ordre d'allunyament

"Mentre l'àcid se'm menjava la cara jo estava de genolls resant", va explicar la model. "En aquells moments pensava: Déu meu, per favor, emporta-te'm la bellesa però deixa'm la vista", va afegir emocionada.