ACCIDENT A PORTUGAL

Almenys cinc morts a l'estavellar-se una avioneta a prop de Lisboa

L'aparell ha caigut per causes desconegudes al costat d'un supermercat a Tires i han mort els quatre ocupants i un altre home que hi havia a la zona

 

  / EFE / ANTONIO COTRIM

1
Es llegeix en minuts

Almenys cinc persones han mort aquest dilluns a l'estavellar-se una avioneta al costat d'un supermercat a la localitat portuguesa de Tires, a prop d'Estoril, a uns 25 quilòmetres de Lisboa, per motius encara desconeguts.

Fonts dels serveis de Protecció Civil han confirmat que els morts són el pilot, els tres ocupants de l'aeronau -tots quatre de nacionalitat francesa- i un portuguès que era a la zona on ha caigut l'aparell.

L'aparell tenia matrícula suïssa, han dit fonts del Gabinet de Prevenció i Investigació d'Accidents amb Aeronaus i d'Accidents Ferroviaris.

L'aeronau ha caigut al voltant del migdia -hora local- a la zona d'aparcament del supermercat, situat en una àrea residencial, on s'ha declarat un incendi que s'ha estès a una vivenda.

Diverses ambulàncies, efectius policials i desenes de membres de diferents cossos d'auxili són al lloc de l'accident, acordonat amb un perímetre de seguretat.

Al lloc de l'impacte també s'ha desplaçat el president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, i altres autoritats locals, per conèixer els detalls del que ha passat.

AMB DESTÍ A MARSELLA

Notícies relacionades

A pocs quilòmetres de Tires hi ha l'aeròdrom municipal de Cascais, des d'on va sortir l'avioneta amb destí a Marsella (França).

"Una aeronau PA-31 que s'enlairava de Cascais amb destí a Marsella amb tres passatgers i un tripulant a bord va tenir un accident fora de l'espai aeroportuari", assenyala el comunicat difós per l'aeròdrom, que arran de l'accident ha sigut tancat al trànsit aeri.