May intenta tranquil·litzar Picardo sobre el futur de Gibraltar amb el 'brexit'

La 'premier' assegura al ministre principal gibraltareny que el seu Govern "treballa per assegurar el millor resultat" en la negociació

 

  / REUTERS

1
Es llegeix en minuts

La primera ministra del Regne Unit, Theresa May, ha dit aquest diumenge al ministre principal gibraltareny, Fabian Picardo, que el seu Govern està "totalment dedicat a treballar amb Gibraltar per assegurar el millor resultat per al 'brexit", ha informat un portaveu de Downing Street.

Segons aquesta font, May ha reiterat a Picardo que el Regne Unit segueix "absolutament compromès en el seu suport a Gibraltar, al seu poble i a la seva economia".

Notícies relacionades

El Govern britànic va ser acusat aquest dissabte de cometre un gran error estratègic al no esmentar Gibraltar en la carta que dimecres passat va fer arribar a Brussel·les per iniciar les negociacions de sortida de la Unió Europea (UE). 

"GIBRALTAR NO ESTÀ EN VENDA"

Per la seva banda, el ministre britànic d'Afers Estrangers, Boris Johnson, ha reiterat el seu suport aquest diumenge a Gibraltar. "Gibraltar no està en venda. Gibraltar no es pot negociar. Gibraltar no serà saldat", ha dit el ministre al diari 'Sunday Telegraph'.