Vídeo de la brutal agressió d'un policia israelià a un camioner palestí

La policia israeliana ha suspès l'oficial implicat en els fets

Vídeo de la brutal agressió d’un policia israelià de trànsit a un camioner palestí que havia aparcat malament. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Una gravació difosa aquest dijous en què es veu un policia israelià agredint brutalment un camioner palestí als afores de Jerusalem ha desfermat una onada d'indignació a les xarxes socials. En el vídeo es veu com el policia, després de fer baixar el camioner de la cabina del vehicle per un problema d'aparcament, comença a cridar-li, mentre el conductor defensa la seva actuació.

De cop, el policia clava un cop de cap al conductor i comença a pegar-li brutalment al cap, l'esquena i l'estómac, i fins i tot li arriba a donar un cop de genoll al ventre. L'home, que no intenta defensar-se, es doblega i s'ha de recolzar al camió per no caure.

No content amb això, el policia segueix cridant-li i quan el conductor del camió s'incorpora una mica torna a pegar-li amb tota la fúria. Altres conductors palestins no s'atreveixen a intervenir. Els fets es produeixen a la zona de Wadi Joz, a l'est de Jerusalem. 

FILMAT DES D'UN ALTRE COTXE

Notícies relacionades

La gravació, que va ser realitzada des del seu cotxe per un altre conductor, ha sigut difosa per una ràdio israeliana i ha portat la policia a suspendre de forma immediata l'oficial agressor.

A les xarxes socials, els usuaris han expressat la seva indignació per l'agressió tot i que alguns han assenyalat que es tracta d'un fet habitual, amb l'única diferència que aquesta vegada ha sigut filmat.