May informa que l'autor de l'atemptat és un britànic fitxat pels serveis secrets

"No tenim por", clama la primera ministra a la Cambra dels comuns

Theresa May: No tenim por / AP / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / LONDRES

La primera ministra del Regne Unit, Theresa May, ha informat que l'autor de l'atemptat era de nacionalitat britànica, conegut pels serveis secrets, i amb connexions amb la violència extrema.

En una compareixença a la Cambra dels comuns, May ha informat que l'atemptat d'ahir davant del Parlament va ser un "atac contra totes les persones lliures" i que el Regne Unit "no té por". 

Londres s'ha llevat avui enmig de la commoció i una calma tensa després de l'atemptat comès ahir davant el Parlament de Westminster, en què un terrorista va atropellar dos vianants i va apunyalar un policia abans de ser abatut a trets.

Notícies relacionades

En un ambient llòbrec i entre una gran presència policial, els diputats han reprès l'activitat parlamentària a la Cambra dels comuns, i ho han fet guardant un minut de silenci en memòria de les víctimes.

Les banderes onegen a mig pal a la residència i despatx oficial de la primera ministra, Theresa May, al número 10 de Downing Street, així com a la seu central de la Policia Metropolitana de Londres.