RIDÍCUL MILITAR

Un míssil dels EUA valorat en tres milions de dòlars tira a terra un dron barat d'Amazon

L'Exèrcit nord-americà sol utilitzar aquest tipus d'arma per abatre objectius que viatgen a una velocitat més gran que la del so

zentauroepp32267955 a silhouette of a flying drone with a dramatic sunset in the170316163954

zentauroepp32267955 a silhouette of a flying drone with a dramatic sunset in the170316163954

1
Es llegeix en minuts

L'Exèrcit dels Estats Units va utilitzar un míssil valorat en  més de tres milions de dòlars per enderrocar un dron barat d'Amazon que a penes costa 200 dòlars, segons ha revelat un general nord-americà. 

Aquest tipus de míssils, que usen un radar per trobar els seus objectius, acostumen a ser utilitzats per abatre objectius que viatgen a una velocitat més gran que la del so. Aquesta vegada, sota el comandament d'un aliat de l'Exèrcit dels Estats Units va ser utilitzat per tirar a terra aquest aparell d'Amazon, segons ha explicat Gen Perkins.

"JO ELS COMPRARIA"

Notícies relacionades

"Un dels nostres més pròxims aliats es va enfrontar a un enemic que estava utilitzant un Quadrocòpter petit i el va enderrocar amb un míssil Patriot", ha assegurat el militar. "Si jo fos un enemic compraria tots els drons de 200 dòlars que pogués a eBay per fer que l'Exèrcit gasti els seus míssils Patriot així", ha afegit.

Encara que el militar no ha donat més detalls del que ha passat, Justin Bronk, un investigador del Royal United Services Institute, ha assegurat que ha sigut una "enorme exageració".