Trump, a la viuda del Navy Seal mort al Iemen: "Va morir com un guerrer i un heroi"

La viuda d'Owens va ser ovacionada durant el discurs del president al Congrés

Moment del discurs de Trump en què aquest elogia el Navy Seal mort al Iemen. / TWITTER

1
Es llegeix en minuts

Va ser el moment més emotiu de la seva intervenció. El president dels EUA, Donald Trump, va fer un alt en el seu discurs davant el Congrés per exalçar la figura de William ‘Ryan’ Owens, el militar nord-americà que va morir durant una operació militar dels Navy Seal al Iemen el 20 de gener.

“Estem beneïts aquesta nit amb la companyia de Carryn Owens, la viuda del Navy Seal, l'oficial William ‘Ryan’ Owens”, va assenyalar el president, que va afegir: “Ryan va morir com va viure: com un guerrer i com un heroi. Lluitant contra el terrorisme i per la seguretat de la nostra nació. No l'oblidarem mai”.

Notícies relacionades

Les seves paraules van provocar una gran ovació al Congrés, davant la qual la viuda del militar no va poder contenir les llàgrimes.

Trump va insistir a rebatre les crítiques que ha suscitat l'atac en què va morir Ryan. El president nord-americà va assenyalar que havia parlat del tema amb el secretari de Defensa, Mike Mattis, que li va dir: “Cito textualment. Ryan va formar part d'una missió altament exitosa que ha proporcionat grans quantitats d'intel·ligència vital que conduirà a futures victòries”.