Milers d'equatorians han votat al pavelló de la Mar Bella per elegir president

La jornada, a pesar de la gran afluència de votants, s'ha desenvolupat sense incidents

GRA097. BARCELONA, 19/02/2017.- Casi 12,8 millones de ecuatorianos eligen hoy en las urnas al presidente que sucederá a Rafael Correa tras diez años en el poder, así como a los 137 legisladores de la Asamblea Nacional y a cinco integrantes del Parlamento Andino. En la imagen, ciudadanos ecuatorianos depositan su voto en las mesas instaladas en el complejo deportivo municipal Mar Bella, en Barcelona. EFE/Quique Garcia

GRA097. BARCELONA, 19/02/2017.- Casi 12,8 millones de ecuatorianos eligen hoy en las urnas al presidente que sucederá a Rafael Correa tras diez años en el poder, así como a los 137 legisladores de la Asamblea Nacional y a cinco integrantes del Parlamento Andino. En la imagen, ciudadanos ecuatorianos depositan su voto en las mesas instaladas en el complejo deportivo municipal Mar Bella, en Barcelona. EFE/Quique Garcia / Quiique García (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Desenes de milers de membres de la colònia equatoriana a Espanya, la més nombrosa a tot el món, han votat aquest diumenge sense incidents als col·legis electorals habilitats a tot el país per escollir el seu nou president i altres càrrecs que se sotmeten al sufragi popular.

Els 30.000 equatorians residents a Catalunya han votat des de les 7.00 hores per elegir el successor de l'actual president del seu país, Rafael Correa, en les diferents taules que s'han instal·lat al poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona, on s'han registrat cues durant tot el matí.

Malgrat les cues, alguns dels votants, a través de les xarxes socials, han assenyalat que no han esperat més de cinc minuts i han lloat els organitzadors.

TANCAMENT A LES CINC

Notícies relacionades

A penes eren les 7.00 del matí quan el cònsol a Barcelona, Richard Eduardo Oliva, obria les portes del poliesportiu i s'iniciaven unes votacions que per als residents equatorians a l'exterior són "facultatives, no obligatòries".

Les urnes han estat obertes fins a les 17.00 hores, en una jornada que s'ha desenvolupat amb total normalitat.