NOVA TRAGÈDIA

Moren 16 estudiants hongaresos al nord d'Itàlia

Els joves, d'entre 14 i 18 anys, tornaven al seu país després d'un viatge a França

1
Es llegeix en minuts
IRENE SAVIO / ROMA

Les tragèdies continuen passant a Itàlia. Aquesta matinada, un autobús que transportava mestres i estudiants hongaresos ha patit un accident mortal a l'autopista A-4, a l'altura de la localitat de Martino Buon Albergo, a la regió septentrional del Vèneto. Segons han informat els bombers italians, almenys 16 persones han mort i 39 estan ferides, algunes de gravetat. La majoria dels alumnes tenen 14 i 18 anys.

D'acord amb la primera reconstrucció, l'autobús viatjava de França fins a Hongria passant per Itàlia, on a la nit s'ha estavellat contra un pal i després s'ha incendiat.

Notícies relacionades

Això ha provocat que part dels 55 integrants de l'expedició quedessin atrapats a l'interior del vehicle, mentre que altres ja eren a fora, ja que havien sigut expulsats amb violència després del xoc. Alguns testimonis també han relatat que a terra no hi ha indicis que, abans de la col·lisió, el conductor hagi frenat. 

En aquest escenari, les autoritats han explicat que alguns cossos estan tan calcinats que les operacions per identificar les víctimes seran “complicadíssimes”. Els ferits han sigut traslladats a hospitals, en particular al de Verona.