Donald Trump irrita Nancy Sinatra

La filla del genial 'crooner' ha criticat que ballés 'My way'

trump03

trump03

1
Es llegeix en minuts
LÍDIA CORDERO TRIAY / EL PERIÓDICO

La llista dels artistes que no han volgut relacionar-se amb Donald Trump és pública, i llarga: Beyoncé, Elton John, Bruno Mars, Katy Perry, Justin Timberlake, Garth Brooks ... l'italià Andrea Bocelli s'ho va estar pensant, però una campanya a Twitter amb el hashtag #BoycottBocelli n'hi va fer passar les ganes. 

Qualsevol pensaria que amb tant 'no, gràcies' el ja president dels Estats Units es desinflaria una mica. O no. Trump ha deixat clar una i mil vegades que a ell, el que opinin els altres no li fa ni fred ni calor. Potser per això va escollir per al ball inaugural la cançó 'My way', de Frank Sinatra. "I permet-me que ho digui, sense timidesa, oh, no, oh, no, no jo, jo ho vaig fer a la meva manera", canta l'inoblidable Frankie.

Sinatra va morir fa 19 anys, però la seva filla Nancy ha opinat per ell. Fa unes setmanes diferents mitjans van publicar que havia afirmat en un tuit: "El meu pare mai actuaria per a un fanàtic". No obstant, sembla que davant la reacció dels defensors de Trump va esborrar el tuit.

Divendres durant el ball inaugural va llançar un altre missatge: "Només vull recordar la primera frase de la cançó". 

Notícies relacionades

Per als despistats, és aquella primera frase que diu: "I ara, el final està a prop". De nou els fans de Trump van mostrar el seu desgrat ("el final de què? ¿a prop de què?"), i de nou Nancy Sinatra va esborrar el tuit (però no abans que alguns fessin nombroses captures), i va intentar tancar el tema dient que únicament havia sigut una broma:

Ignorem si Trump se sap la lletra o no. El que és clar és que pesi a qui pesi, i espanti a qui espanti, aquest "a la meva manera", li quadra.