Emotiva menció d'Obama a la seva dona i les seves filles

El president sortint s'emociona al parlar de Michelle, Malia i Sasha

Obama lloa a la seva dona Michelle en el seu discurs de comiat. / periodico

Obama lloa a la seva dona Michelle en el seu discurs de comiat.
monmartinez36838157 topshot   us first lady michelle obama  r  hus us president 170111095602

/

1
Es llegeix en minuts

Un dels moments més emotius del discurs de comiat d'Obama adiscursObama  Chicago -que fins i tot li va fer treure a ell mateix el mocador- va ser quan va evocar la seva donaMichelle, a qui va descriure com la seva "millor amiga", que ha sigut una primera dama "amb gràcia". Llàgrimes que també va encomanar a la seva filla Malia. "Michelle LaVaughn, aquests últims 25 anys tu no has sigut només la meva dona i la mare de les meves filles, sinó també la meva millor amiga", va dir un Obama emocionat.

La gran absent a l'acte va ser l'altra filla de la parella, Sasha, de 15 anys, que últimament no ha aparegut al costat de la família en les compareixences públiques. L'absència ha suscitat tota mena d'elucubracions a les xarxes socials i la Casa Blanca s'ha afanyat a explicar que la noia es va quedar a Washington preparant un examen.

Notícies relacionades

El president, que abandonarà la Casa Blanca el 20 de gener, va continuar elogiant la seva dona: "Has hagut de portar a terme un rol que no has demanat i ho has fet a la teva manera, amb gràcia i valentia, amb estil i molt humor. Ella escoltava, vestida de negre, ovacionada per desenes de milers de persones presents al McCormick Place, a Chicago -"el lloc on tot va començar", segons Obama-. És a Chicago on la parella es va conèixer i van néixer les seves filles.

Després va ser el torn de les seves filles, Malia i Sasha, que, segons el seu pare, han arribat a ser "en circumstàncies estranyes", joves "intel·ligents i magnífiques, però sobretot, amables, atentes i plenes de passió". "De tot el que he fet en la meva vida, l'orgull més gran ha sigut ser el vostre pare", va afegir.