Vídeo del rescat d'un supervivent de l'accident d'avió del Chapecoense

Erwin Tumiri, un dels tècnics, crida els noms dels seus companys mentre l'atén un policia

Vídeo del rescat d’un supervivent de l’accident d’avió del Chapecoense. / POLICIA D'ANTIOQUÍA

1
Es llegeix en minuts

La policia del departament colombià d'Antioquía ha difós aquest divendres el vídeo del rescat d'un dels supervivents de l'accident de l'avió que transportava l'equip de futbol Chapecoense.

En la gravació es veu com és atès Erwin Tumiri, un tècnic de l'aparell. "¿Et fa mal l'estómac?", li pregunta un policia al supervivent, que respon amb veu feble: "Només els braços, la columna...".

Notícies relacionades

Tumiri vesteix en aquell moment una jaqueta que li ha donat un policia per protegir-lo del fred. Aleshores, pregunta per un dels seus companys: "¿On és Alex?". Tot seguit comença a cridar noms de companys: "¡Alex!", "¡Ángel!", "¡David!". El policia li aconsella que no cridi. "No et desgastis, no et desgastis", li diu. Però el tècnic, aliè a aquestes paraules, s'enfonsa i, amb la veu entretallada, balbuceja: "La meva tripulació".

"MOLT DISTANT"

Al supervivent, víctima d'una gran commoció, li costa mantenir-se dret i, per moments, trontolla i fins i tot sembla que hagi de perdre el coneixement. "És que està molt distant,  coronel", li explica el policia a un superior per ràdio.