Un mafiós a l'altell

La policia italiana arresta Antonio Pelle, un dels 'capos' més buscats del país, amagat en un búnquer entre el seu dormitori i el lavabo

Detenció del mafiós Antonio Pelle, amagat en un búnquer. / periodico

1
Es llegeix en minuts

La policia italiana va arrestar el 'capo' mafiós Antonio Pelle, en parador desconegut des del 2011 i inclòs a la llista dels 100 delinqüents més buscats del món, quan s'amagava al municipi de Bovalino, a la província de Reggio de Calàbria (sud).

Pelle va ser trobat per les autoritats italianes amagat en un búnquer subterrani que connectava amb casa seva per un accés situat entre el seu dormitori i el lavabo. La policia va necessitar diverses hores per trobar la seva ubicació, han informat els mitjans locals.

El cap mafiós, de 54 anys, va fugir el 2011 d'un hospital del municipi calabrès de Locri i era un dels criminals més buscats d'Itàlia i a nivell mundial.

'LA MAMMA'

Notícies relacionades

Conegut com a 'Vanchelli' o 'la Mamma', és considerat el 'capo' de la màfia calabresa, la 'Ndragheta, al municipi de San Luca, a Calàbria, i entre altres delictes està acusat de ser un dels responsables de l'anomenada massacre de Duisburg, que va tenir lloc a San Luca el 2007 i en què van morir sis persones.

Pelle ha de complir una condemna de 20 anys de presó. 

Temes:

Màfia Itàlia