Un lluitador iranià arrenca a plorar quan el seu entrenador l'obliga a fingir una lesió per no enfrontar-se a un israelià

La cadena Al-Jazira va emetre en un documental l'impactant moment

Vídeo en el qual Al-Jazira capta el moment en què un entrenador iranià obliga un jove lluitador de lluita lliure a simular una lesió per no haver de competir amb Israel. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Mala cosa quan la política es barreja amb l'esport. L'últim exemple s'ha produït en uns campionats de lluita lliure. La cadena de televisó Al-Jazira va captar el moment en què l'entrenador d'un lluitador iranià li col·loca gel sobre l'avantbraç dret just moments abans que li toqués enfrontar-se a un lluitador israelià. El jove lluitador, sorprès, li pregunta per què li posa el gel. 

I l'entrenador respon: "El problema és que si lluites contra Israel el teu nom serà eliminat de la selecció per sempre. T'estic posant gel perquè puguem dir que tens una lesió ¿Ho entens? ¿Entens la situació?"

Notícies relacionades

El jove esportista, conscient que si no compareix a aquell combat la seva participació en el torneig toca al seu fi, arrenca a plorar i li suplica a l'entrenador que el deixi competir. "¡Deixa'm anar al combat! Puc guanyar-lo si em deixes!".

La raó per la qual els esportistes iranians tenen terminantment prohibit competir contra Israel és perquè Iran no reconeix l'Estat israelià. El règim dels aiatol·làs considera que competir contra Israel suposaria un reconeixement. 

Temes:

Iran Israel