Texans solidaris

Pedro Almodóvar, Elton John i Sharon Stone donen els seus pantalons en una subhasta amb fins benèfics

La recaptació anirà al Comitè Internacional de Rescat (IRC) per ajudar als milions de refugiats en todo el mundo

header

header

1
Es llegeix en minuts

Catawiki, un portal de subhastes 'on line' d'articles singulars, ha posat en marxa la primera licitació de la col·lecció 'Jeans for refugees' del dissenyador Johny Dar, en què participen celebritats d'arreu del món amb l'objectiu de recaptar fons per una bona causa.

'Jeans for refugees' compta amb la participació de més d'un centenar de personatges del món del cel·luloide així com del de la moda, la televisió, la música i l'art. El seu objectiu és recaptar fons per ajudar els refugiats d'arreu del món. Cadascuna de les personalitats que han decidit col·laborar en aquesta iniciativa han donat a la causa els seus pantalons texans favorits, que posteriorment han sigut decorats i redissenyats pel conegut dissenyador.

Notícies relacionades

Entre els personatges que participen en el projecte hi ha alguns noms espanyols, com el director de cine Pedro Almodóvar, l'actriu Oona Chaplin i el cantant Julio Iglesias. També col·laboren des d'estrelles de Hollywood com Ryan Gosling i Sharon Stones, fins a la model Kate Moss o Elton John i Victoria Beckham.

Tots els beneficis que es recaptin en la subhasta aniran destinats al Comitè Internacional de Rescat (IRC) amb l'objectiu de finançar les iniciatives que porta a terme diàriament per salvar i ajudar els milions de refugiats a tot el món.