La policia turca deté 13 persones per l'atemptat d'Istanbul

Entre els detinguts hi ha tres estrangers i un d'ells ja ha sigut identificat com a Osman Vadinov

1
Es llegeix en minuts

La Policia turca ha detingut aquest dijous 13 persones, entre elles tres estrangers, en relació amb l'atemptat suïcida de l'aeroport Atatürk d'Istanbul de dimarts en què van morir 45 persones i 239 van resultar ferides

Els agents han registrat 16 domicilis de forma simultània i els arrestats han sigut traslladats a la comissaria central d'Istanbul, segons ha informat l'agència Anadolu.

Tres terroristes suïcides, segons fonts oficials vinculats al grup gihadista Estat Islàmic, es van immolar dimarts a l'entrada de la terminal de vols internacionals de l'aeroport Atatürk, després de disparar de forma indiscriminada amb fusells d'assalt.

UN CIUTADÀ RUS

Notícies relacionades

Segons publica aquest dijous el diari turc 'Hürriyet', un dels tres assaltants ja ha sigut identificat com un ciutadà rus de Txetxènia, anomenat Osman Vadinov, que hauria arribat a Turquia procedent de la ciutat de Raqqa, a Síria, la 'capital' del territori controlat per l'Estat Islàmic.

Segons el mateix mitjà de comunicació, als domicilis dels terroristes s'havia instal·lat un aparell d'aire condicionat per mantenir les finestres sempre tancades i una segona porta d'acer per evitar irrupcions.